Jag brukar inte berätta om vår frukost särskilt ofta. Det brukar inte vara mycket att rapportera om. Jag tror att våra frukostar följer någon sorts standardmall för småbarnsfamiljer. Vi kastar fil på golvet. Vi bestämmer oss för att vi vill ha mjölk att dricka. När vi har hällt upp mjölk vill vi inte ha det längre. Vi ska ha juice. Vi spiller ut glaset. Vi lägger mackan upp och ner på bordet. Vi gnuggar mackan litegrann mot bordet. Vi vill ha en macka till. Sen äter vi inte upp mackan.
Ni vet hur det är, eller hur?
Eller ni kanske bakar frallor på morgonen, kokar ni hårdkokta ägg, dukar med finporslinet och fem sorters pålägg och sitter hela familjen tillsammans vid frukostbordet och myser och planerar söndagspromenaden? Det låter fint, det ska vi också testa någon gång.
Idag hade jag i alla fall tänkt dela med mig av ett litet frukost-tips till er som inte kör hotell-lyx-frukostar. Det är ett enkelt litet tips om hur man kan göra sin macka lite mer speciell genom att kombinera två pålägg. Kalles kaviar och ost.